Úszómedence vagy fürdőtó?


Warning: strlen() expects parameter 1 to be string, array given in /web/htdocs3/tofolia_kertitohu/home/www/wp-includes/functions.php on line 262
(Last Updated On: )

Fürdőtó építése

Az úszómedence árán kétszer, háromszor akkora fürdőtavat lehet építeni. Olyan víz minőséggel, mint az úszómedencét, csak vegyszerek nélkül.

A tópartban csúszás mentes lépcsőket alakítunk ki, ahol be lehet sétálni, kisgyermekek részére pancsolót, a nagyobbaknak stéget a fejes ugráshoz. A fürdőtó vizét gyári, vagy saját készítésű szűrővel látjuk el. A fenntartása, karbantartása nagyságrendekkel kevesebb.

SZISZÓ MIX Kft.

2011 óta foglalkozunk fürdőtó építéssel, tószigeteléssel, automata öntözők, csobogók, tűzivíztározók építésével, kertépítéssel, dísznövény, tófólia, tószűrők, szivattyúk forgalmazásával.

Telefon: +36209690603

E-mail: sziladil@gmail.com

    

 

Author Bio

SZISZÓ MIX Kft.

1999 óta foglalkozunk kertépítéssel, dísznövény, tófólia, tószűrők, szivattyúk forgalmazásával, tószigeteléssel, automata öntözők építésével, csobogók, tűzivíztározók, fürdőtó építésével. Telefon: +36209690603 E-mail: sziladil@gmail.com

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Call Now Button